Ofte stillede spørgesmål:

1*Skal man betale for kørsel:Nej det er med i Prisen når du Bokker en tid.

2*Skal man være hjemme når i kommer:Nej det behøver man ikke,da det kan aftales når man Booker tid til cyklen.

3*Kan i lave flere cykler på samme adresse:Ja det kan vi godt,man skal blot Booke flere cykler ind når det er.

4*Kan i lave cyklen når den er låst:Ja det kan vi godt så længe at det hjul som skal laves ikke er låst.hvis den er låst skal i blot aftale det på forhånd når i Booker sin cykel,og hvor nøglen skal være,HUSK at cyklen ikke må være låst til noget da vi skal have din cykel,med op i Bilen.

5*Hvor hurtigt kan i lave min cykel:?

Vi vil altid forsøge at lave din cykel hurtigst muligt.Du kan finde en ledig tid til din cykel,via vores Online Booking System.Hvis alle tider er optaget denne dag,kan du Altid ringe eller skrive til os,så vil vi Forsøge at ligge dig ind på en rute.61485819

6*Skal jeg stille cyklen frem,så i kan finde den:?

Det er en super god IDE at stille cyklen frem til os,for når i Booker cyklen så står der også,at i skal angive præcis hvor cyklen står.Så har vi nemlig meget nemmere ved at finde den.

7*Hvilken type af cykler kan i lave.

Vi kan stort set lave Alle typer cykler, og udskifning af dæk og slanger. Kørestole kan vi også skifte dæk og slanger på.

8*Koster det noget hvis i kører forgæves?

Hvis cyklen ikke findes på adressen eller den er LÅST på det hjul som skal laves. så koster det 199kr for at vi har kørt forgæves. vi vil altid forsøge at kontakte dig på det oplyste tlfnr,inden turen betragtes som forgæves.Da vi har mange kunder i løbet af dagen, har vi desværre ikke mulighed for at vente/afvente længere en 10 minutter.

9*Kan der tilkomme andre udgifter.

Som udgangspunkt så koster din reparation det som hjemmesiden siger. Hvis du dog har bestilt noget ekstra som ikke er *på vores prisliste* så tilkommer det selvfølgelig Ekstra i prisen. men du kan altid se prisen på vores Hjemmeside, inden hvad det kommer til at koste – så at du kan tage stilling til det. Det kan feks. være at du ønsker specielle dele eller andre ting som du selv har, som skal monteres på din cykel.

10*Fortrydelsesret:Betingelser&vilkår

FORTRYDELSESRET: Betingelser & Vilkår: Din bestilling kan som udgangspunkt IKKE fortrydes eller annulleres. Bestil derfor kun hvis du er sikker på at vi skal lave din cykel. Annullere du din bestilling opkræves et afbestillingsgebyr på 199kr. FORGÆVES TUR KOSTER 199kr.: Hvis din cykel ikke findes på adressen du har angivet. Hvis cyklen er låst på hjulet der skal laves.Hvis cyklen er låst fast til noget og nøglen ikke ligger aftalt sted. Ved service/eftersyn må cyklen ikke være låst, medmindre du ligger nøglen et aftalt sted. VI KONTAKTER DIG ALTID: Hvis der skulle opstår problemer med at finde din cykel eller din cykel er låst når vi ankommer, vil vi ALTID forsøge at kontakte dig på det oplyste telefonnummer :Opringning+SMS: inden turen betragtes som forgæves. Da vi kører en fast rute og har mange kunder i løbet af dagen, har vi desværre kun mulighed for at vente/afvente op til 10 minutter inden vi fortsætter vores tur. CYKELNØGLE: Når din cykel er repareret, har Dincykelfagmand ikke længere ansvar for cykel og nøgle. Ligger du din cykelnøgle er det på eget ansvar, så gør det kun hvis det er sikkert og forsvarligt. GARANTI: Vi giver 7 dages 100% garanti på slangeskift. Ved udskiftning af dæk og slange, giver vi 30 dages 100% garanti. Hvis du punktere på samme hjul igen inden 7 dage, kommer vi ud til dig og udskifter slangen helt uden omkostninger i åbnings tiden. Garantien gælder kun private kunder og kun på cykler. hvis Mekanikeren vurdere at dit dæk er meget (SLIDT) kan vi desværre ikke yde 7 dages Garanti. GARANTIEN gælder på dæk med mønster på, og slanger uden lapper på. Hvis du punktere igen på samme hjul inden for de 30 dage, kommer vi ud til dig hvor du er Og skifter den, helt uden omkostninger i åbnings tiden. DET SKER SJÆLDENT MEN ENGANG IMELLEM: kan der opstå en fejl på arbejdet, vi har udført eller at der er en fejl på slangen eller At der er noget vi har overset i dækket. Mvh Procykel Dincykelfagmand. Tlf: 61485819 Mail: infodincykelfagmand@gmail.com Cvr: 25931211

11*Betaling: Betaling kan ske via bankoverførsel og MobilePay. Når servicen er udført, bliver der sendt en faktura til den oplyste e-mail eller på sms. Betalingsbetingelser:Samme dag, til et firma har man Netto 8 dage. Ved betaling efter forfald tilskrives der et rykkergebyr, jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2 som udgøre 100 DKK pr. 15. dag. Der tilskrives også rykkerrenten som standard er sat til 8.0 % pr. måned. Hvis der ikke er blevet betalt inden den 3. rykker, vil sagen blive overført til inkassoselskab. Betaling kan ske på følgende måde:


12*Cykler som er af andet mærke der IKKE kan laves 100% klar efter Reparation, skal som hoved regl til den forhandler hvor den er købt.

som Mustang elcykel-Puch elcykel-Elvira madigan-Sco elcykel-x-zite elcykel, forhandlerne kender deres mærker bedst.

Men vi hjælper gerne, med at undersøge mht der hvor cyklen er købt.

Vi har INGEN ansvar mht Reparationen, kun den del som er købt af os

Den del som er købt hos en anden, kan vi IKKE stå til ansvar for.


13*Dincykelfagmand har INGEN ansvar for cyklen/ladcyklen som er låst til et stativ eller andet, efter Reparation hvis kunden IKKE kan nå at hente cyklen/ladcyklen.

Mobilepay Nr 272022 eller Bankoverførsel Regnr 6695 Kontonr 1010879686 Lunar Bank.

IBAN DK2366951010879686

CVR 25931211


14*Område vi dækker Vestegnen og kbh området, vil evt kunne køre lidt længere

I en radius på ca 50 km pris 75 kr.


15*+20-kr i miljø afgift på alle reparationer, Service dele olie og udstyr.


16*I nogle tilfælde kan vi være nødsaget til at flytte rundt på kunderne, så puslespillet går op for alle.

Kan være at vi skal have cyklen med, eller ladcyklen hvis det kniber med tiden eller at der ikke er plads til en stor varevogn.